… det går inte så bra att blogga just nu. Trots nervarvning efter semestern och en energifylld tillvaro överlag så finns inte riktigt tiden. Men jag kör en liten sammanfattning bara sådär. Och återkommer när jag inte behöver sitta hemma och jobba om kvällarna.

Julian har…
– … plötsligt lärt sig läsa. Löser korsord som värsta hackern och kan inte gå förbi ett ord utan att läsa högt. Har sina för- och nackdelar.
– … anmält sig till simskola. Nu finns ingen återvändo.
– … fått ett enormt cykelintresse. Mycket bra eftersom det fått till följd att de försoffade föräldrarna får springa Årsta runt varje kväll och skrika “Heja heja, du klarar det!”.

Rufus har…
– … börjat på nygammalt dagis och håller på att skolas in på Julians gamla avdelning. Underbart! Kommer underlätta vår vardag enormt under det kommande året.
– … lärt sig säga mamma! Så nu är jag inte pappa längre. Det har dock resulterat i att även David numera är mamma. Hur ska han ha det?
– … fortfarande ett sjuhelvetes temperament, jättesöta lockar och ett stort smajl. Så vissa saker är sig lika sedan sist jag bloggade.

David har…
– … jobbat mycket på senaste tiden och gjort framsteg med avhandlingen (även om han säger att han inte gjort det).
– … sytt ett jättefint örngott till Rufus nya dagiskudde.
– … storstädat halva lägenheten.

Jag har…
– … storstädat den andra halvan. Därför är det jättekonstigt att det fortfarande är två tredjedelar kvar att städa. Speciellt som mamma gjort en stålmanneninsats och rensat leksaker i barnens rum, dammat böcker och städat kylskåpet. Minns ni Sisyfos med den där stenen i Hades? Inte? Läs på och förstå.
– … massor att göra på jobbet. Fast det är kul grejer så jag klagar inte. Men det tar sån tid. När ska man få tid över till att liksom… leva?
– … dåligt samvete för att jag inte bloggar tillräckligt.

Och sen har jag en plan… men den säger jag inget om nu. Inte på länge. Men den är bra.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: