Min måndag blev bra. Det kunde man inte tro igår när tårarna och snoret rann i floder, så till den milda grad att jag inte ens kunde prata i telefon med den jag helst av allt ville prata med. Men det går ner och sen går det upp.

Var treminuters-spontan på hemvägen och gled in på Sture lagom för att kuta in och sjunka ner i mitten på tredje raden. En fin gammal nostalgisk rad. Eftersom jag hade packning med mig, som vanligt these days, så var det skönt att raden var tom.

Köpte mig en kulinarisk middag på SevenEleven för 41 SEK – Samoayoghurt, en Ramlösa och en torr brödbit. Halkade hemåt och fick ett trevligt mail och en osannolikt rolig fotoupplevelse. Pratade i telefon och unnade mig ett glas rött (samtalet krävde det) till yoghurten. Vet inte om det var Samoa-smaken, men det var väl inte klockrent ihop. Det gick ner.

Och nu ligger jag här och tänker på alla fina människor som jag har i mitt märkliga liv. En dag ska jag bli miljonär och då är det pay back time. Fett – som Julian skulle ha sagt.

Go natt.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: