Igår ärade vi ett torp i Bettna med vår närvaro. Men eftersom vi inte gillar håliga tak och mögeldoft så blev titten just bara en titt, inget köp. Denna gång.

Väl i krokarna passade vi på att hälsa på Martin och Cicci i Katne. Väldigt trevligt med pizza och kaffe i Martins föräldrars sanslösa hus med sjötomt. De tog oss också på en liten sightseeing i ett närliggande fritidshusområde så nu är torpköparplanerna verkligen igång.

På hemvägen gasade jag på för fullt för att hinna i tid till Six feet under och när vi nådde Årsta var alla trötta (utom möjligen Rufus som redan sov på riktigt). Urpackningen ur bilen kändes inte 100% rolig.

– Julian, nu får du hjälpa till att bära.
– Men jag orkar faktiskt inte, jag är så trött.
– Jooo, kom igen nu, vi måste hjälpas åt.
– Okej då. Jag gör väl det då. Jag kan ta bilnyckeln, eller så.

Tackar.


Igår ärade vi ett torp i Bettna med vår närvaro. Men eftersom vi inte gillar håliga tak och mögeldoft så blev titten just bara en titt, inget köp. Denna gång.

Väl i krokarna passade vi på att hälsa på Martin och Cicci i Katne. Väldigt trevligt med pizza och kaffe i Martins föräldrars sanslösa hus med sjötomt. De tog oss också på en liten sightseeing i ett närliggande fritidshusområde så nu är torpköparplanerna verkligen igång.

På hemvägen gasade jag på för fullt för att hinna i tid till Six feet under och när vi nådde Årsta var alla trötta (utom möjligen Rufus som redan sov på riktigt). Urpackningen ur bilen kändes inte 100% rolig.

– Julian, nu får du hjälpa till att bära.
– Men jag orkar faktiskt inte, jag är så trött.
– Jooo, kom igen nu, vi måste hjälpas åt.
– Okej då. Jag gör väl det då. Jag kan ta bilnyckeln, eller så.

Tackar.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: