Idag har jag reparerat min bil för 9.270 kronor. Det var 9.270 kronor som jag egentligen inte hade och 9.270 kronor som jag hade kunnat tänka mig att lägga på nåt annat. En ny hjärna, till exempel. Den jag har är för trög och verkar inte bli bättre med åren. Kanske är den färdiganvänd, va fan vet jag?

Det känns som att allt står stilla i den, samtidigt som rastlösheten får mig att gå fram och tillbaka till skafferiet, öppna dörren, stänga dörren. Ta en ny dörr, kylskåpsdörren for example. Stänga den. Gå till soffan. Gå tillbaka till skafferiet och göra ett arkeologiskt fynd – utgångna kex i öppen förpackning. Det översta är lite mjukt och smakar båtsemester och plast, men resten funkar om man håller för näsan och håller andan när man äter.

PMS:en drar då och då som en orkan genorm lägenheten och jag vill flytta, sälja allt, meditera i Indien, byta jobb, byta kropp, byta kön, byta alla egenskaper jag har samt strypa fyra-fem rasister.

Jag tar ett kex. Sväljer en gråt. Tar ett andetag. Världen är ett tillhåll för idioter och jag är en av dem.

Gäspar. Bara ett endaste kex till.

Sen tar jag bilen till Indien.

Den borde hålla för det. Så pass jävla reparerad.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: