En ovanligt trött måndag idag. Kravlade mig hem från jobbet med ögonen på halv stång. Vaknade precis vid min hållplats och lyckades kasta mig av i sista sekund. Det räknas som tur, även om jag hoppade rakt ner i en jättevattenpöl på trottoaren och tjejen bakom mig kvävde ett asgarv.
 
Hemma. Humöret på topp. Särskilt hos familjens minsta som ständigt är hungrig, ständigt kelsjuk och ständigt säger “mamamamamam” på ett urgulligt men ack så enerverande sätt. Efter två timmar med en samtalston på 130 decibel (citat från ne.se: “Ljudnivåer över 130 decibel (smärtgränsen) upplever man mera som smärta än som ljud.” – precis så var ljudnivån i vårt kök) stod jag inte ut och stängde in mig i sovrummet. David höll ställningarna medan jag letade efter fattningen som jag tappat för länge sen.

Hör genom sovrumsdörren hur David desperat försöker få igång på ett Briotåg med trötta batterier. Det är då den briljanta idéen kommer till mig. Radiostyrd bil! Finns Nobelpris i lösning av vardagsproblem?

Vad kan vara bättre än att sitta i soffan, dricka kaffe och ratta en radiostyrd bil, jagad av hysterisk, förtjust och naken bebis? Det ultimata måndagsnöjet för alla inblandade. Win-win-situation.

Fast sen fick vi sluta för han blev alldeles röd om knäna.


En ovanligt trött måndag idag. Kravlade mig hem från jobbet med ögonen på halv stång. Vaknade precis vid min hållplats och lyckades kasta mig av i sista sekund. Det räknas som tur, även om jag hoppade rakt ner i en jättevattenpöl på trottoaren och tjejen bakom mig kvävde ett asgarv.
 
Hemma. Humöret på topp. Särskilt hos familjens minsta som ständigt är hungrig, ständigt kelsjuk och ständigt säger “mamamamamam” på ett urgulligt men ack så enerverande sätt. Efter två timmar med en samtalston på 130 decibel (citat från ne.se: “Ljudnivåer över 130 decibel (smärtgränsen) upplever man mera som smärta än som ljud.” – precis så var ljudnivån i vårt kök) stod jag inte ut och stängde in mig i sovrummet. David höll ställningarna medan jag letade efter fattningen som jag tappat för länge sen.

Hör genom sovrumsdörren hur David desperat försöker få igång på ett Briotåg med trötta batterier. Det är då den briljanta idéen kommer till mig. Radiostyrd bil! Finns Nobelpris i lösning av vardagsproblem?

Vad kan vara bättre än att sitta i soffan, dricka kaffe och ratta en radiostyrd bil, jagad av hysterisk, förtjust och naken bebis? Det ultimata måndagsnöjet för alla inblandade. Win-win-situation.

Fast sen fick vi sluta för han blev alldeles röd om knäna.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: