Helgen spenderades på landet. Löksättning samt skövling av risig trädgård stod på agendan. Måste säga att vi gjorde ett bra jobb på kaparfronten. Förmodligen beskar jag en syrén till döds. Men det spelar ingen roll, den såg ändå inte ut som en syrén längre.

Är dock säker på att körsbärsträdet längre upp på tomten hade en hemlig förälskelse på g med den numera icke-existrande syrénbusken. När jag tappert tog mig upp för att kapa toppen på det ganska stora körsbärsträdet höll jag själv på att stryka med och få hela trädkronan i bakhuvudet. Äventyrligt värre. Och rätt åt mig förmodligen, mördare som jag är.

En annan av helgens höjdpunkter (förutom buskdödning och nära-döden-upplevelser) var champagnetömning och firande av vår sjuåriga bröllopsdag som inträffade igår. Orkar inte hålla på och oja mig över det, men hur fort ska tiden egentligen gå här i livet?

Helgen spenderades på landet. Löksättning samt skövling av risig trädgård stod på agendan. Måste säga att vi gjorde ett bra jobb på kaparfronten. Förmodligen beskar jag en syrén till döds. Men det spelar ingen roll, den såg ändå inte ut som en syrén längre.

Är dock säker på att körsbärsträdet längre upp på tomten hade en hemlig förälskelse på g med den numera icke-existrande syrénbusken. När jag tappert tog mig upp för att kapa toppen på det ganska stora körsbärsträdet höll jag själv på att stryka med och få hela trädkronan i bakhuvudet. Äventyrligt värre. Och rätt åt mig förmodligen, mördare som jag är.

En annan av helgens höjdpunkter (förutom buskdödning och nära-döden-upplevelser) var champagnetömning och firande av vår sjuåriga bröllopsdag som inträffade igår. Orkar inte hålla på och oja mig över det, men hur fort ska tiden egentligen gå här i livet?

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: