… dumma, dumma, dumma mig. Hur kan jag vara så dum! Givetvis blev den gångna natten ett större helvete än vanligt bara för att jag var så otroligt superoinelligent att jag överhuvudtaget vågade nämna ordet framsteg igår. Forbidden. Shame.

Somnade som vanligt över en bok en minut över 22.00 och vaknade sedan en gång i kvarten för nappistoppning till klockan 24.00. Då kom David och la sig och löste av. Då började det riktiga helvete som pågick i ca två timmar. Gallskrik i panik. Magont verkade det som.

Jag höll ut i ungefär tjugo minuter sen intog jag soffan, den enda platsen i lägenheten som var ledig för tillfället. Jag är kort, men soffan är ännu kortare. Somnade in med fötterna på laptopen som stod på soffbordet. Vaknade sedan vid varje vändning och funderade på vilken ställning som var minst obekväm. Foten i golvet var oftast bäst. En annan favorit blev fosterställning, men den blir snabbt panikartad och omedelbar sträckning är det enda som råder bot.

Att fälla ut själva sängen, soffan är ju gubevars en bäddsoffa, det slog mig inte överhuvudtaget.

Se där. Ett tecken på att sömnbrist minskar din intelligens radikalt.


… dumma, dumma, dumma mig. Hur kan jag vara så dum! Givetvis blev den gångna natten ett större helvete än vanligt bara för att jag var så otroligt superoinelligent att jag överhuvudtaget vågade nämna ordet framsteg igår. Forbidden. Shame.

Somnade som vanligt över en bok en minut över 22.00 och vaknade sedan en gång i kvarten för nappistoppning till klockan 24.00. Då kom David och la sig och löste av. Då började det riktiga helvete som pågick i ca två timmar. Gallskrik i panik. Magont verkade det som.

Jag höll ut i ungefär tjugo minuter sen intog jag soffan, den enda platsen i lägenheten som var ledig för tillfället. Jag är kort, men soffan är ännu kortare. Somnade in med fötterna på laptopen som stod på soffbordet. Vaknade sedan vid varje vändning och funderade på vilken ställning som var minst obekväm. Foten i golvet var oftast bäst. En annan favorit blev fosterställning, men den blir snabbt panikartad och omedelbar sträckning är det enda som råder bot.

Att fälla ut själva sängen, soffan är ju gubevars en bäddsoffa, det slog mig inte överhuvudtaget. Se där. Ett tecken på att sömnbrist minskar din intelligens radikalt.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: