… men nu är det dags att komma ut som fast anställd!

De ville ha mig kvar på Moderna Liv & Pension. Jag är numera tillsvidareanställd som verksamhetsutvecklare och jag kan inte mer än säga att jag är världens gladaste person. Sköna arbetspolare, kreativa arbetsuppgifter och flexibelt företag – ni hör ju själva.

Arbetsuppgifterna innebär lite kortfattat; kravställning för befintliga och kommande webbar ur ett informationsperspektiv. Se till att användarbarheten ligger på så mycket topp det går, att informationen är webbifierad och att grafiken följer vår grafiska profil. Typ. Man kan säga att jag befinner mig i gränslandet mellan kommunikationsavdelningen och systemutvecklarna och utgör en liten gyllene och social bro av förståelse mellan verksamheten och datanördarna. That’s me, åtta timmar om dagen.

Ungefär så för den som fick en intressepil.

Förutom det hade jag tänkt fortsätta vara en god mor och en härlig fru samt roa mig däremellan. Tror ni på mig? Det gör jag!

… men nu är det dags att komma ut som fast anställd!

De ville ha mig kvar på Moderna Liv & Pension. Jag är numera tillsvidareanställd som verksamhetsutvecklare och jag kan inte mer än säga att jag är världens gladaste person. Sköna arbetspolare, kreativa arbetsuppgifter och flexibelt företag – ni hör ju själva.

Arbetsuppgifterna innebär lite kortfattat; kravställning för befintliga och kommande webbar ur ett informationsperspektiv. Se till att användarbarheten ligger på så mycket topp det går, att informationen är webbifierad och att grafiken följer vår grafiska profil. Typ. Man kan säga att jag befinner mig i gränslandet mellan kommunikationsavdelningen och systemutvecklarna och utgör en liten gyllene och social bro av förståelse mellan verksamheten och datanördarna. That’s me, åtta timmar om dagen.

Ungefär så för den som fick en intressepil.

Förutom det hade jag tänkt fortsätta vara en god mor och en härlig fru samt roa mig däremellan. Tror ni på mig? Det gör jag!

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: