Kära blogg,

Jag bryr mig väldigt mycket om dig men just nu kan livet te sig en smula förvirrat. Då är det lätt att vissa saker kommer på undantag. Jag är ledsen att behöva tala om för dig att den här gången är det just du som inte riktigt får så mycket uppmärksamhet som du egentligen behöver.

Men jag tänker inte ha dåligt samvete. Faktiskt inte. Poängen med dig är att ha roligt under tiden. Blir det press och stress lägger jag ner dig helt, och det vill du väl inte.

Ta nu inte detta som ett hot utan mer som en stilla åthutning. Sitt inte där i bakhuvudet och få mig att känna mig dålig för då får jag allvarligt överväga om vi passar ihop överhuvudtaget. Och det tror jag att vi gör.

Så, no hard feelings. Alla har vi svackor och det ska nog gå att komma ur den här utan problem och beständiga men. Koppla av. Ta det lugnt bara så ska allt ordna sig till det bästa.

Din skribent
/ Frida


Kära blogg,

Jag bryr mig väldigt mycket om dig men just nu kan livet te sig en smula förvirrat. Då är det lätt att vissa saker kommer på undantag. Jag är ledsen att behöva tala om för dig att den här gången är det just du som inte riktigt får så mycket uppmärksamhet som du egentligen behöver.

Men jag tänker inte ha dåligt samvete. Faktiskt inte. Poängen med dig är att ha roligt under tiden. Blir det press och stress lägger jag ner dig helt, och det vill du väl inte.

Ta nu inte detta som ett hot utan mer som en stilla åthutning. Sitt inte där i bakhuvudet och få mig att känna mig dålig för då får jag allvarligt överväga om vi passar ihop överhuvudtaget. Och det tror jag att vi gör.

Så, no hard feelings. Alla har vi svackor och det ska nog gå att komma ur den här utan problem och beständiga men. Koppla av. Ta det lugnt bara så ska allt ordna sig till det bästa.

Din skribent
/ Frida

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: