Söndag kväll. Jag samlar krafterna. Nu är det slut på julledighet. Slut på frihet. Nu får det fanimig bli lite action här. Det blir en skön upptrappning med några barnfria effektiva dagar och sen en trettonhelg när jag har dem igen.

Nu lägger jag alla tankar på boken åt sidan några veckor och ägnar mig helt åt att hitta ett toppenjobb. Jag kan inte slappna av annars. Jag är bitvis paralyserad av jobbpanik. Och det går upp och ner på självförtroendefronten. Ena dagen får jag för mig att jag kan det mesta, andra dagen känns det som att jag inte ens kan sätta på tvättmaskinen. När (inte om, utan NÄR) jag hittar det där jobbet som passar mig perfekt tänker jag fira det med en resa nånstans.

Nu gäller det att hitta energin för allt det där. Just nu har god lust att lägga nöjdribban på samma nivå som Julians låg på vid dagens Burger King-lunch.

– Titta mamma! Jag kan titta och tugga på samma gång!

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: