Hej kära läsare,

Stockholm kan vara en avlägsen plats, beroende på var i världen man befinner sig. Därför har jag beslutat att ställa till med en digital releasefest för Efter Morris och bjuder in er till mitt kök i Årsta! Välkommen att kliva rakt in i “Alex-land” och gå en liten tour i en skrivande förvirrad skalle.

Till min hjälp har jag guiden Anette Nyberg, författare och förlagsredaktör på Own Your Book. Det blir lite prat om tillblivelsen av boken, föräldraskap, kreativa processer och – om jag törs – kanske lite högläsning… Det blir också samtal om drömmen som många bär på: att ge ut sin egen bok. Anette delar med sig av sina erfarenheter på området – hon är en räv, jag är grön som självaste Kermit i förlagssvängen. Vi tror det blir en rolig kombo!

Vi kör via Zoom torsdagen den 8 december kl. 19.00 och nån timme framåt. Det är givetvis helt gratis men du behöver anmäla dig så jag vet hur många vi blir – klicka här för att registrera din närvaro! Under kvällen kommer boken att vara extra billig för dig som är med! (170 kr + frakt, ordinarie pris 200 kr)

Så! Den 8 december! Kryp upp i nån skön fåtölj och förse dig med något du tycker om att dricka – kaffe, cava, kranvatten! – så vi kan skåla och tillsammans fira att Efter Morris givit sig ut i världen.

Årets julklapp till föräldrar med humor, hjärta och sömnbrist?

Ge bort en annorlunda julklapp till en bokläsare med självdistans och svart humor. Till alla som kämpar för att försöka skapa empatiska medmänniskor – varje dag.

Till alla som tar barnen på allvar – men sig själva med en klackspark.

Men. Framför allt vore det roligt om du bara kom och lyssnade in. Vem vet, det kanske kommer nåt vettigt? Även om vi inte vågar lova något på den fronten…

Varmt välkommen ska du vara i alla fall. Till en digital kväll som förhoppningsvis kan sprida analog glädje!

Hilsen!

/ Frida och Anette

Några reaktioner från sköna Efter Morris-läsare:

Jag sträckläste den och kan säga att det är en av årets bästa läsupplevelser såhär långt. Annorlunda, underfundig, välskriven och gick rakt in i hjärtat. Stort tack för det. Jag läser mycket (har läst över 100 böcker i år) och din bok sticker ut och kommer hamna bland topp 10 i år.

“Jag känner mig som Alex i så mycket. Hon är en del av alla oss kvinnor skulle jag tro. Känner mig stärkt i synen på mig själv som förälder. Fan, jag tänker inte så dumt ändå.

Alltså jag behöver sitta med en penna när jag läser din bok. Och stryka under alla meningar jag vill komma ihåg.

Kunde. Inte. Släppa. Boken.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: