Hej, 

Välkommen till Alex hemtrakter – nu blir det bokrelease för Efter Morris i good old Årsta! Kom och mingla och träffa folk ni inte hunnit träffa på hela hösten samtidigt som ni kan köpa bok och bärs. 

Årstabo

Spektaklet sker torsdagen den 1 december från 17.00 på älsklingsplejset Årstabo (där delar av boken är skriven) som ligger på Årsta Torg. Releasen är en öppen tillställning men du får gärna meddela mig om du vet att du kommer dra ett mail till frida@spikdotter.se och skriv “Köttrymden!” i ämnesraden. Så jag kan höfta ett eventuellt bokinköp.

Kvällen till ära har jag bjudit in en favoritperson som “moderator” – så har vi tur får vi till ett samtal om föräldraskap, skrivande och hur Alex växte fram och kom ut på boksidorna. I övrigt bjuder vi på trevligt sällskap, ostbågar och något drickbart till alla som slår till på en bok. För er som mest kommer för att mingla omkring, finns fantastiska grejer att förse sig med i baren eftersom Årstabo generellt är ett eget litet himmelrike. 

Boken kommer att kosta 200 bagare och den som vill får den givetvis signerad (men inget tvång på det…) Om jag är modig kanske jag läser högt en sväng ur H&M-kapitlet också, vem vet? 

Vi avrundar lämplig tid eftersom det troligtvis är en dag i morgon också. Men den som vill fortsätta, kan gå över torget och beställa en laxplanka och en Hof på Alex stamkrog (Hjärtat i boken, Hjälmaren i riktiga livet…). 

Kom och köp en signerad julklapp, ta en charmig selfie och snacka om boken i era sociala kanaler – men allra viktigast: njut av varandra och det gula ljus som ostbågar trots allt sprider i höstmörkret. 

Väl mött! 

/ Frida 

Några reaktioner från sköna Efter Morris-läsare:

Jag sträckläste den och kan säga att det är en av årets bästa läsupplevelser såhär långt. Annorlunda, underfundig, välskriven och gick rakt in i hjärtat. Stort tack för det. Jag läser mycket (har läst över 100 böcker i år) och din bok sticker ut och kommer hamna bland topp 10 i år.

“Jag känner mig som Alex i så mycket. Hon är en del av alla oss kvinnor skulle jag tro. Känner mig stärkt i synen på mig själv som förälder. Fan, jag tänker inte så dumt ändå.

Alltså jag behöver sitta med en penna när jag läser din bok. Och stryka under alla meningar jag vill komma ihåg.

Kunde. Inte. Släppa. Boken.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: