Om fredagens ankomst var välkommen så känns det ännu mer okej att det är lördag idag. Barnen höll tyvärr inte sin del av dealen – vi skulle allesammans sova till 08.00 var det sagt. Men jag är principfast när det gäller sådana löften och tog min del på största allvar… Vad de gjorde mellan 06.00 och 08.00 lägger jag mig inte i. Men jag tror jag har SVT och Barnkanalen att tacka.

Hur som helst så blev Rufus hungrig så jag fick gå upp och koka ägg. Efter frukost körde vi en timmes hårt dansträningspass tills jag var helt slut. Julian försökte lära mig lite sköna moves men jag tror tyvärr att jag stagnerat på den fronten.

Nu har vi ätit lunch och lördagsgodis och Julian ska snart gå på kalas.

Medan han gör det åker jag och Rufus och tittar på Globen… Det är hans allra högsta önskan just nu – att se Globen på nära håll. Och den känns inte så himla svår att uppfylla, så det är bäst att passa på när kraven håller sig på den här nivån.

Jag ska göra mitt yttersta för att kanske se Globen med nya ögon.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: