Aktuell status
Ej anmäld
Pris
2 400 kr (ink. moms)

Program för individer, team och grupper

I det här onlineprogrammet jobbar du med olika aspekter av din kreativitet i en tydlig och guidad process. Du får reflektera över hinder och blockeringar, upptäcka metoder som vässar idéarbetet, öka ditt kreativa mod och får konkreta verktyg som hjälper dig att fortsätta hålla i din utveckling när programmet är slut.

I varje steg får du en kortare text samt tre djupare övningar att utföra. Övningarna är designade för att lyfta olika vinklar som tar dig vidare. Flödet består av praktiskt genomförande, reflektionsmaterial samt tips och råd.

Genom kursen använder du skrivandet som metod – fokus i övningarna är att successivt ta dig närmare en förståelse för hur din kreativitet fungerar. Resultatet håller livet ut om du tar vara på det och förvaltar det väl.

Är programmet distans eller onlineutildning?

Medveten kreativitet är en online utbildning. Det betyder att du börjar när du vill och går kursen i din egen takt.

Programmet utförs online, stegen görs i ordning och nästa steg öppnas upp när den föregående är genomfört. Du har tillgång under ett helt år och har under den perioden också tillgång till en Facebookgrupp där du kan reflektera tillsammans med andra deltagare – och nätverka kring kreativitet.

Programmet går att göra individuellt eller i team och funkar lika bra för att kicka igång personliga kreativa processer som att främja idéarbetet och välmåendet i en jobbgrupp.

Hur mycket tid behöver jag lägga på kursen?
  • Att genomföra programmet tar ungefär 3-6 h per steg beroende på hur djupt du går i övningarna – men det förvaltade resultatet består livet ut.
  • Du har tillgång till programmet under 12 månader från och med dagen du köper det. Du påbörjar när du vill – varje steg låses upp när det föregående är genomfört.
Vad ingår i kursen?

Varje steg består av:

  • En video introduktion
  • Kortare läsning om veckans utmaning
  • Tre övningar – där du använder skrivandet för att komma djupare
  • Reflektionsblad
  • Hela perioden har du tillgång till Medveten kreativitets Facebookgrupp där du kan möta andra som går programmet
Måste jag kunna något innan för att gå kursen?

Nej! Men kursen inspirerar till att läsa djupare under tiden eller efter kursen.

I kursens första steg hittar du en lista med förslag på litteratur och annan inspiration om du vill komplettera programmet under tiden – eller när du är klar. Innehållet i kursen har många kreativa inspirationskällor varav några utvalda är Julia Cameron, John Cleese, Elizabeth Gilbert, Stephen King, Guy Claxton, Alice LaPlante och Natalie Goldberg.

Innehåll

Expandera alla